Članci

LAŽNE OPTUŽBE I PRAVI DOKTORI – Dr Jovana Stojković

LAŽNE OPTUŽBE I PRAVI DOKTORI

cyr. | lat. 

„Javna nauka može da postane zarobljenik naučno tehnološke elite… samo oprezni i obrazovani građani mogu da je prisile na pravilan rad…“ – Ajzenhauer

Formatizovanje „javnog mnjenja“

Životno iskustvo (naročito u Srbiji) nas uči da kada neko želi da vam nametne nešto protiv volje, krene da vas ubeđuje da ste glupi, primitivni, ludi, i da sav ostali svet (koji je pod obavezno pametan, civilizovan i normalan) radi ono prema čemu ste vi skeptični. To takozvano „pozivanje na većinu“ vrlo je efikasan metod za neodlučnog, neinformisanog, konformistički opredeljenog čoveka mase čije stavove i mišljenja formiraju masovni mediji kojima je glavna namena formatizovanje „javnog mnjenja“ (čitaj masa neodlučnih, neinformisanih, konformističkih pojedinaca) na određenu temu.

Tako na temu prisilne vakcinacije, te podrazumevane „donacije“ i ostalih „čovekoljubivih“ neustavnih zakona, prosečan nosilac „javnog mnjenja“ stiče utisak da su ljudi koji ne dele „njihovo“ mišljenje usamljeni fanatici i opskurni praktikanti sumnjivih nelicenciranih veština koji ne mare ni za sopstveno potomstvo.

 

Pa, hajde da vidimo kakvi nam to „šamani“ i „veštice“ ugrožavaju „kolektivni imunitet“…

Od samog početka uvođenja vakcinacije ona je imala svoje protivnike i kritičare. Škotski lekar dr Čarls Krejton kritikovao je praksu vakcinisanja koju je uveo Džener u svojoj knjizi „Džener i vakcinacija“. Još jedan od kritičara bio je i dr Majkl Piter. 1868.god. u Engleskoj je formirana Liga protiv obavezne vakcinacije, dok je 1896. Kraljevska komisija preporučila da se obavezna vakcinacija zaustavi, da bi 1898. bile izbačene sve sankcije vezane za vakcinaciju. 1920. godine u Americi je izdata knjiga „Užasi vakcinacije“ i podneta je peticija američkom predsedniku da se vakcinacija u američkoj vojsci ukine. U medicinskom biltenu iz 1903. u tekstu „Nečistoća u virusu vakcine“ dr M.J. Rosenau je napisao da su mnoge smrti od vakcine registrovane svake godine i da se te smrti klasifikuju kao druga oboljenja (pijemije, septikemije), a takođe je naveo da je više smrti kod dece zabeleženo od vakcinacije nego od samih velikih boginja.

 

Ovakvi stavovi lekara ne jenjavaju do današnjeg dana

Tako američki pedijatar dr Robert Mendelson, u nekoj od svojih knjiga koje su prevedene na srpski jezik, pita da li smo zauške i boginje zamenili rakom i leukemijom? Dr Fred Klener iz Severne Karoline izjavio je da su polio vakcine koje se prave od tkiva majmunskih bubrega direktno odgovorne za porast slučajeva leukemija. Dr Džon Sil sa američkog Nacionalnog instituta za alergije upozoravao je da bilo koja vakcina može da dovede do Žilijan Bareovog sindroma. Dr Ejri Zajerman, SZO, priznao je da je vakcinacija od variole opasnija od same bolesti. Dr Vilijam Hauard Hej bio je otvoreno skeptičan prema vakcinaciji uopšte i izjavio je da „je besmisleno smatrati da možete ubrizgati gnoj u malo dete i na bilo koji način unapredite njegovo zdravlje“. Dr Rober Simpson iz Nju Džerzija zapitao se da li se vakcinacijom mogu ubaciti RNK za formiranje tzv, provirusa koji se kasnije ispoljavaju kao rak, multipla skleroza i reumatoidni artritis, ali je veoma brzo dobio odgovor od svog kolege dr Džošue Lederberga, genetičara sa Stenforda koji je u časopisu Science iz 1967. rekao: “Mi već sprovodimo genetički inženjering u velikoj razmeri upotrebom živih virusa u masovnim kampanjama vakcinisanja. Živi virusi predstavljaju genetičke poruke korišćene za programiranje ljudskih ćelija. Upotrebom vakcinacije moguće je proizvesti nove bolesti.“ Dr Ričard Moskovič u časopisu „Journal of American institut of homeopathy“ piše: „Opasno je i obmanjujuće i sasvim suprotno istini tvrditi da nas vakcina čini imunim, ako u stvari potiskuje bolest samo dublje u unutrašnjost zbog čega je nosimo hronično, a naši odgovori na nju su sve slabiji i pokazuju manju sklonost ka razrešenju“. Dr J.A.Moris, bivši rukovodilac Centra za kontrolu vakcina i virusolog izjavio je da „postoji obilje dokaza da imunizacija dece pravi više štete nego dobra“.

 

Širom sveta i danas mnogi lekari govore o potencijalnoj štetnosti i neefikasnosti vakcina, kao i apsolutnoj nedopustivosti prisilnog vakcinisanja!

Dr Tom Burbaher je u eksperimentu sa majmunima dokazao da se živa pretvara u anorganski oblik u mozgu i izaziva zapaljenje. Dr Džil Džejms dokazala je da autistična deca imaju niže nivoe glutationa koji je potreban za izlučivanje žive. Dr Džefri Bredstrit ukazao je da helaciona sredstva vezuju živu i pomažu u lečenju autistične dece. Dr Harima Tirani se sa pravom pita gde su svi ti tridesetogodišnjaci i četrdesetogodišnjaci sa autizmom koji je navodno oduvek postojao. Dr Rasel Blejlok, neurohirurg, nema ni najmanje sumnje u patološki efekat vakcina na mozak. Dr Endrju Moulden lekar i klinički psiholog ceo svoj nasilno prekinuti profesionalni i životni vek proveo je dokazujući da je praksa masovnog vakcinisanja odgovorna za neurološke poremećaje kod dece, čak i one sa smrtnim ishodom za koji su optuživali roditelja koje je dr Endrju Moulden svojim veštačenjima vadio iz zatvora. Dr Piter Vadas, direktor alergologije u bolnici u Torontu gostujući na televiziji rekao je da su se prve alergije na mleko javile 1901., a 1920. alergija na kikiriki kao odgovor na pomoćna sredstva u tada uvedenim vakcinama. Dr Brus Lipton u svojim predavanjima ukazuje na brojne komplikacije koje nastaju unošenjem antigena iglom što se upravo čini vakcinacijom. Dr Šeri Tenpeni jedan je od glavnih boraca za neobaveznu vakcinaciju u Americi, kao i drugi kritičari dr Majl Farli, dr Arči Kalokerinos autor knjige „Svako drugo dete“, dr Stefani Senef, dr Lorin Dej, dr Mejer Ajzenštajn, dr Suzan Hemfris, dr Žilijan Lanktut…

 

Ako krenemo istočnije

Ako krenemo istočnije dr Pavel Vorobjev dovodi u sumnju efikasnost vakcina govoreći o epidemijama tuberkuloze i to u zemljama koje daju tu vakcinu, zatim virusolog dr Červnoskaja govori o manipulacijama sa tzv.epidemijama, imunolog dr Kiriličeva kaže da je eksperimetišući sa laboratorijskim životinjama shvatila da je cilj masovnih vakcinacija učiniti nas taocima Big Farme, jer svaki štetan uticaj iz okruženja kompromitovani organizam vakcinacijom vodi pravo u bolest. Akademik Ruske akadenije medicinskih nauka prof dr Oniščenko govori o lobiranju farmaceutskih kompanija koja su rusku decu pretvorila u poligon za ispitivanje neproverenih vakcina.

 

Naš region

U našem „regionu“ iliti poligonu za prisilnu vakcinaciju jasno se čuju glasovi savesti dr Lidije Gajski, dr Srećka Sladoljeva, imunologa dr Đule Sunare, dr Aleksandra Radojevića, dr Slađane Velkov, prof dr Željka Poljaka imunologa, koji upozoravaju da je prisilna vakcinacija nedopustiva i neopravdana!

Hrvatski lječnički zbor stava je da je prisilna vakcinacija u suprotnosti sa medicinskom etikom. Lekarska komora Srbije preti oduzimanjem licence, a zaštitnik građana oduzimanjem dece. Skupštinski odbor za zdravlje u Srbiji organizuje fejsbuk plaćenike da pozivaju na lov na veštice. Da li pri tom misle na sve gore navedene ljude koji su svi listom doktori i nisu kao neke (neše) sline kupili svoje diplome?

Mislim da se odgovor na ovo pitanje može dati iz usta dr Paula Mejera koji je 1962.god. prilikom uvođenja prisilne vakcinacije izjavio sledeće: “Teško je ubediti javnost da je nešto dobro. Zbog toga je najbolji način odlučiti šta je najbolja odluka i nakon toga je ne dovoditi u pitanje, niti iznositi sumnje u javnosti ili izložiti javnost otvorenoj diskusiji o problemima“.

A iz usta našeg Ustavnog suda očekujemo odgovor na pitanje, da li je granica između nas i države naša koža ili živimo u koncentracionom logoru?

Dr Jovana Stojković

 

[avatar user=“Nova“ size=“100″ align=“center“ /]

Inicijativa NoVa – Inicijativa NoVa

 

Preporučeno:

Neke od članaka, obraćanja i video priloga Dr Jovane Stojković možete pogledati i pročitati – O V D E

 

Podeli ovaj članak sa drugima:

Related posts

MEDICINA NE SME SVE ŠTO MOŽE! – Dr HAJRIJA MUJOVIĆ ZORNIĆ doktor medicinskog prava

Inicijativa NoVa

KOLEKTIVNI IMUNITET – od matematičke do političke kategorije

Dragana Baša

CDC potvrđuje da je aluminijum u vakcinama povezan sa dečjom astmom i autizmom

Inicijativa NoVa