Članci

CDC potvrđuje da je aluminijum u vakcinama povezan sa dečjom astmom i autizmom

Nova studija koju finansiraju američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC)  potvrđuje da  su jedinjenja aluminijuma koja se nalaze u vakcinama za decu povezana sa brojnim bolestima, uključujući neurološke poremećaje, astmu i veliki A:  autizam.

Iako su autori studije dali sve od sebe da minimiziraju vezu, nisu uspeli da izbegnu pozitivnu povezanost između izlaganja aluminijumu u vezi sa vakcinom i uporne astme kod dece starosti od 24 i 59 meseci. Sve u svemu, deca u studiji koja su primila 3 ​​miligrama (mg) ili više aluminijuma vezanog za vakcinu imala su 36% veći rizik od dece koja su primila druge vakcine od razvoja uporne astme.

https://www.databaseitalia.it/correlazione-tra-alluminio-e-autismo-scienziato-leader-nella-ricerca-messo-in-ginocchio-da-gates-e-big-pharma/

Imajte na umu da je pravi placebo bez vakcine korišćen u studiji kako bi aluminijum izgledao manje štetan nego što zapravo jeste. Da su autori studije uporedili vakcinisanu decu sa nevakcinisanom decom, zdravstveni rizici povezani sa izloženošću aluminijumu bili bi još iznenađujući.

Oko 326.991 dece rođeno između 2008. i kraja 2014. je vakcinisano na jednoj od sedam različitih lokacija u Sjedinjenim Državama koje učestvuju u Vaccine Safety Datalink, mreži zdravstvenih stručnjaka u saradnji sa CDCom. Istraživači su prikupili ove podatke, a zatim su pogledali izloženost aluminijumu u odnosu na prevalenciju ekcema.

Ako postoji bilo kakva veza između aluminijuma i astme, ona može izgledati drugačije kod dece sa ekcemom u poređenju sa decom bez ekcema, rekao je dr Metju F. Dejli, jedan od vodećih autora studije.

Dejli i njegove kolege su zatim pogledali koliko vakcina je svako dete primilo pre druge godine, kao i izloženost aluminijumu. Koristeći ove tačke podataka, mogli su da naprave procenu rizika od bolesti u odnosu na količinu aluminijuma ubrizganog u telo deteta.

Autor studije kaže da će i dalje podržavati vakcine jednako snažno kao i pre nego što su ovi rezultati izašli

Dr Brajan Huker iz Dečje zdravstvene zaštite (CHD) napominje da iako je u radu aluminijum naveden kao problematičan, on ne uspeva jer CDC nije koristio pravi placebo za poređenje i takođe je koristio najmanji uvredljiv odnos rizika u apstraktu kako bi napravio aluminijum izgleda mnogo manje opasno.

Trebalo bi napraviti pravo poređenje između maksimalne izloženosti aluminijumu u dobi od 2 godine (što je približno 4 mg ukupnog ubrizganog aluminijumskog adjuvansa) i grupe sa nultom izloženošću, rekao je Huker.

U radu koji sam uradio sa Nilom Milerom videli smo odnos šanse od 4,49 (statistički značajan) za astmu kod vakcinisane dece u poređenju sa nevakcinisanom decomOvo je bilo ograničeno na vakcine u prvoj godini životaČini se da CDC potvrđuje moje nalaze.“

Dejli je takođe objavio izjavu da uprkos nalazima njegovog i njegovog tima, on i dalje veruje da je aluminijum sastavni deo mnogih vakcina, poboljšavajući imunogenost i efikasnost.

Aluminijumski adjuvansi imaju dobro utvrđen bezbednosni profil i koriste se u mnogim vakcinama koje se primenjuju u ranom detinjstvu, dodao je on.

Dejli je dalje rekao da će, s obzirom na sve stvari, i dalje podržavati vakcine jednako snažno kao i pre nego što su ovi rezultati izašli.

Drugim rečima, Dejlija nije briga što aluminijum u vakcinama uzrokuje da deca razviju moždana i neurološka oštećenjaOn i dalje veruje da su vakcine dobre bez obzira šta nauka kaže.

Konačni zaključak predstavljene studije je zbunjujući jer ukazuje na to da je aluminijum u vakcinama opasan, a da se u isto vreme otpisuje kao ništa strašno.

Izvori za ovaj članak uključuju:

ElsevierHealth.com

Newspunch.com
NaturalNews.com
https://www.naturalnews.com/2022-10-06-cdc-aluminum-vaccines-causes-childhood-asthma-autismo.html?utm_source=substack&utm_medium=email

Izvor: https://databaseitalia.it/index.php/2022/10/07/il-cdc-conferma-lalluminio-nei-vaccini-e-legato-allasma-infantile-e-allautismo/

 

Related posts

VIDEO SNIMCI sa Prve Regionalne Konferencije “Neopravdanost prisilne vakcinacije” – Beograd, 27. maj 2016

Za Slobodu Izbora

Dr Srećko Sladoljev, imunolog – “Vakcinacija iglom je mobing imunog sistema” – VIDEO

Inicijativa NoVa

KORISNI IDIOTI I MEDIJSKE PRESSTITUTKE, BEZOBRAZLUK ZASNOVAN NA DOKAZIMA – dr Jovana Stojković, UG „Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju“

Dragana Baša