Članci

KERBERI – ONO ŠTO NEMAJU BABE, IMAJU MAJKE … – Dr Jovana Stojković

KERBERI – ONO ŠTO NEMAJU BABE, IMAJU MAJKE … – Dr Jovana Stojković

cyr.lat.

   Izuzetno mi je drago što se na stranicama našeg sajta povela i javna rasprava na temu vakcina, makar bila podstaknuta i od dežurnih kerbera vakcinalnog lobija. Dok se prvi, rodno nedefinisani, stereotipno pita na mnogim portalima koji prenose naše tekstove, zašto baba nema nešto da bi bila deda (tj. zašto nismo imunolozi, epidemiolozi, infektolozi), drugi (i čini mi se glavni) sa punim (umetničkim?) imenom i prezimenom prosipa informacije koje mu je šapnuo njihov zajednički guru. Tako on, oslovljavajući me nadimkom (što mi je ipak drago, jer neke simpatije ipak postoje) ceni da je jedino istina da sam paranoik, a ostalo su „antivakcinalna lupetanja“. Obzirom da znam da su moja pisanija pod budnim okom Velikog Vlajka, svaka informacija je izvučena iz knjiga koje pišu stručnjaci koje on fetišistički obožava (valja malo i čitati, a ne samo slušati gurua). Između ostalog, to je vrlo pronicljiv momak kada je jedino on, pored mog muža psihijatra, svekrve psihijatra, kume psihijatra i još trideset psihijatara sa kojima svakodnevno radim, primetio „da je tačno da sam paranoik“.

   Tako Vlajko veli da „lepre i tifusa ima samo u Indiji“ i da se zato ne vakcinišemo protiv tih bolesti, naravno ne objasnivši kako to da ih nema svuda, uprkos tome što niko od nas nije vakcinisan protiv tih bolesti, pa nemamo „kolektivni imunitet“. Sa druge strane, nema ni difterije ni poliomijelitisa u našim krajevima, ali to ne smeta čika Biliju (zvaničnom finansijeru vakcinalnih kampanja) i njegovim saradnicima da nas od toga „štite“.

   Guruov trbuhozborac Vlajko dalje tvrdi da vakcina protiv tuberkuloze delimično štiti od lepre, što zaista stoji u knjigama, ali kako onda ne postadoše leprozni svi Ameri kada nisu nikad imali pelcovanje protiv iste? I ne brini, dobri čoveče, nećemo mi da ukidamo ništa, naprotiv, želimo da te vakcine dugo, dugo štite.

   Tako reče da za kugu postoje vakcine, ali se ne zna koliko su efikasne i da se daju ljudima koji su izloženi riziku, i tako priznade posredno da je kuga prošla sama, kako je i došla.

   Kod antraksa se raspisao ljudski, navodeći niz mera koje nisu vakcinacija, a koje se sprovode u sprečavanju bolesti (zamisli, ima i toga). Samo ostade zagonetka, kako Vlajko i njegov guru znaju da je zemlja puna baš tetanusnih spora (protiv kojih nas vakcinišu), ali ne i antraksnih i spora gasne gangrene (protiv kojih nas ne vakcinišu).

   Za kraj, konstatuje on, da bi o ovome mogao da piše naširoko i nadugačko, međutim ne može se od panja napraviti violina, mudro zaključuje…

   Valjda će posle ovoga dobiti neku mrvicu sa stola gospodara … AV, AV …

Dr Jovana Stojković

 

https://www.youtube.com/watch?v=85hmhwqpeP8&t=6s

 

[avatar user=“Nova“ size=“100″ align=“center“ /]

 

Inicijativa NoVa – Inicijativa NoVa

 

Preporučeno: 

ERADIKACIJA SLOBODE VOLJE – Dr Jovana Stojković

 

Podeli ovaj članak sa drugima:

 

Related posts

Srpski aluminijum, živa, formaldehid u Torlakovim vakcinama manje toksični i kancerogeni nego inostrani?

Za Slobodu Izbora

ERADIKACIJA SLOBODE VOLJE – Dr Jovana Stojković

Inicijativa NoVa

CDC potvrđuje da je aluminijum u vakcinama povezan sa dečjom astmom i autizmom

Inicijativa NoVa