Aktivnosti Dešavanja

Uplata članarine za tekuću godinu

Dragi i poštovani saborci NoVa-e,

 

Verujemo da ste svi dobro i zdravo kao i vaši najmiliji… 😊❤

 

Namera nam je da vas obavestimo da smo krajem decembra u Novom Sadu održali uspešno godišnju Skupštinu udruženja na kojoj smo zaključili da ćemo uz vašu podršku nastaviti sa radom pravne kancelarije, kao i sa održavanjem sajta udruženja zahvaljujući dobroj volji nekoliko volontera.

Kako su nam neophodne finansije za tekuće održavanje, apelujemo da nam pomognete uplatom članarine za tekuću godinu u iznosu od 1500 din za jednog ili 2000 din za dva člana porodice. Naravno i donacije su dobrodošle i zahvalni smo na svim dosadašnjim.

S tim u vezi, želimo da vas obavestimo da će prošlogodišnji članovi imati pristup sajtu do 14.03.2022. od kada će važiti članarina za narednu, 2022. godinu.

Takođe, podsećamo da ukoliko niste popunili pristupnicu na našem novom sajtu, pozivamo vas da to učinite kako biste dobili pristupnu šifru našoj datoteci i mogli da preuzimate ažurirane obrasce u vezi sa ostvarivanjem prava vas i vaše dece.

 

Ujedno vas pozivamo da nam se obratite putem mejla ili na broj telefona udruženja ukoliko imate  poteškoće sa logovanjem na naš sajt i uopšteno ako postoje nejasnoće u vezi sa pravnim aspektom problematike obavezne vakcinacije najmlađih.

 

Želimo da pomognemo ali i da budemo u toku sa aktuelnim dešavanjima na terenu, jer se postupanja izvršnih organa u Srbiji, razlikuju od grada do grada i od čoveka do čoveka…

 

Svako vam dobro od Gospoda!

 

UG „Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju“

5. marta 2022.

Related posts

Predlog IZMENA ZAKONA O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI podnesen SKUPŠTINI RS

Dragana Baša

Građani Srbije Zaštitniku građana Saši Jankoviću upućuju ZAHTEV za preispitivanje odredbi Zakona o ZSOZB o mandatornoj vakcinaciji dece

Za Slobodu Izbora

Istraživanje: PREKO 90% ZA NEOBAVEZNU VAKCINACIJU!

Za Slobodu Izbora