Aktivnosti

Vakcina Info Org: 10 miliona sajtova je već iza nas!

Vakcina Info Org: 10 miliona sajtova je već iza nas!

Sajt Vakcina Info Orgvakcinainfo.org je u nezamislivo kratkom roku prestigao tačno 10.758.549 web sajtova na svetu i napreduje i dalje ka samom vrhu! Sve to možete ispratiti na ovde priloženim grafikonima ali i proverom na Globalnoj ALEXA Traffic ranks listi.

Takođe, po tačno definisanim ključnim rečima, izrazima i frazama (keywords) dosežemo sam vrh svetskog Google-a čak i u konkurenciji od preko 822.000 rezultata pretrage. Sve to za samo nekoliko dana primene usavršene metode SEO (Search Engine Optimization) optimizacije sa kojom svet još nije upoznat a mi smo u mogućnosti da je primenimo u njenoj punoj snazi. New Advanced Powerful SEO – Search Engine Optimization – New Worldwide Project of Developers from Serbia & Croatia. Choose your language and read MORE – Izaberi svoj jezik i pročitaj više OVDE ili OVDJE.

Digitalna Strategija i Razvoj brenda naših Web Developera, Web Designera i Advanced SEO stručnjaka sa vrlo moćnom optimizacijom ostvaruje zacrtane ciljeve a to je: što bolje pozicioniranje u svim browser-ima, dakle web pretraživačima tj tražilicama!

Na taj način postižu se višestruki efekti a primarno je da INFORMACIJE u zonama medijskog mraka dođu do što više ljudi! Mnogi će se pitati: A kako? Pa tako što ćemo se pozicionirati u sam vrh lokalnih Google-a tražilica ali podjedanko i svetskog Google-a (Google.rs, Google.hr, Google.com …) kao i ostalih pretraživača iz materije kojom se bavimo koristeći više od 100 platformi Google-a na način da se maksimalno koriste njihovi zadani algoritmi iako ih Google Developer Team vrlo često menja. Naravno, sve u skladu sa smernicama Google-a ali i svih ostalih platformi sa svim njihovim osobenostima. Zatim ne manje važno da potisnemo sa Google-a i ostalih pretraživača Big Pharmu i sve njene poklonike kako bi svetu pružili sve one informacije koje su skrivene daleko od očiju najšire javnosti, pre svega istinu o vakcinama i njihovim efektima na ljudsko zdravlje i sam život. 

Ne manje važno došlo je vreme da zaštitimo sve naše aktiviste i naravno one najistaknutije koji su pod stalnim udarom Big Pharme i njihovih satrapa. 

Istina se ne može dugo skrivati a mi smo tu da vam je predstavimo baš onakvom kakva ona zapravo jeste, sve to na svakome razumljiv, jasan i nadasve TRANSPARENTAN način da bi Vi na osnovu toga, dakle činjenica koje ćemo i nadalje zajedno plasirati kroz serije tekstova, članaka, radijskih i TV emisija, javnih konferencija i tribina, intervju-a, video sadržaja, svedočenja … sada i najširoj domaćoj i svetskoj javnosti omogućili ne samo pristup ogromnoj bazi podataka, već da Vi sami na osnovu svega toga donesete sopstvene validne zaključke i sopstvene odluke koje će biti u interesu kako Vas samih tako i vaših bližnjih, najbližih, najmilijih i najvoljenijih jer život je čudo jedno dato nama.

Ovo je tema koja se dotiče svakoga od nas ali i od koje zavise generacije koje dolaze. Odgovornost je velika stoga budimo odgovorni i delujmo zajedno u istom pravcu. Mi nemamo više prava da se delimo ni po kom osnovu kada imamo zajedničke probleme i tako jaku tvrđavu ispred nas. Onaj ko zna gde je krenuo tamo i stigne dok onaj ko ne zna gde je krenuo isto tamo stigne – prvi na zacrtani cilj a drugi nigde.

Mi znamo gde smo krenuli i niko nas neće zaustaviti na tom putu. A i ne može sve i da hoće.

Takođe, želimo da Vas obavestimo da pravimo jednu vrlo kompatibilnu, moćnu strukturu i da se naša prisutnost proširila na skoro sve vitalne, velike društvene i ostale mreže i taj proces se nastavlja i dalje.

Svim našim sadržajima od sada možete pristupiti i putem Facebook-a, Google+ i Twitter mreže kao nesumljivo najvećih društvenih mreža sa najširim auditorijumom. Uskoro i preko našeg novog YouTube kanala kao i na desetina ostalih društvenih mreža, web resursa i medija koje ubrzano stvaramo i na taj način se širimo kako bi došli do svakog stanovnika kako Srbije tako i regiona ali i sveta. 

Iz tih razloga smo omogućili jezičku podršku na našem sajtu za sve postojeće jezike sveta i to bez izuzetka. (gornji desni ugao sajta)

Pošto pred nama stoji globalni problem sa kojim se suočavamo oči u oči i koji ugrožava kompletnu ljudsku civilizaciju kao i njen dalji opstanak, jedno ali ne i jedino rešenje jeste da se udružimo, i udruženo, dakle udruženim snagama krenemo da ovaj izazov (na koji smo ne svojom voljom naleteli) globalno i beskompromisno rešimo.

Takođe se posebno i naročito zahvaljujemo portalima, medijima, novinarima, javnim ličnostima i svim onim pojedincima kao i svim Facebook stranicama i grupama pomenutim niže u članku a koji hrabro istupaju, dakle svima onima koji nam pružaju podršku, koji dalje informišu najširu javnost svojim autoritetom, hrabrošću i nesebičnom predanošću opštedruštvenom cilju za dobrobit prevashodno dece, roditelja i celokupnog čovečanstva. Sve njih ćemo uvrstiti u novu sekciju pod nazivom PRIJATELJI SAJTA.

 

Posetite sledeće stranice sa pregršt informacija:

kao i mnoge druge koje ćemo dodavati naknadno.

Molimo sve srodne stranice, grupe, portale i medije da nam se jave kako bi postavili i njihove linkove na sajt u cilju informisanja najšire moguće javnosti.

Hvala!

YouTube kanali koje NIKAKO ne smete propustiti i gde je uložen veliki LIČNI trud da se svi ovi video prilozi prevedu kako bi bili dostupni javnosti Srbije i regiona a koje TOPLO PREPORUČUJEMO:

Marija S

Beba Mur

bebamur2

Beba Mur 3

Portali, mediji, organizacije prijatelji sajta: 

Pogledajmo i statističke podatke – jako su zanimljivi i govore sami za sebe:

vakcina-info-org-advanced-SEO-620
Rast sajta vakcina info org – Izvor: Alexa Global Traffic Rank

 

vakcina-info-org---15-miliona-sajtova---POWERFUL-ADVANCED-SEO---23.05.2016---VAKCINAINFO
10.758.549 smo ostavili iza nas …

 

Alexa---18.05
18.05.2016 nas uopšte nije bilo u Srbiji …

 

15-miliona-sajtova---POWERFUL-ADVANCED-SEO---23.05.2016---VAKCINAINFO
ali zato 23.05. prestigli smo desetine hiljada sajtova i zauzeli sledeće mesto

Prosečna poseta našem sajtu kao što vidite je 26 sati i 24 minuta dnevno sa daljim povećanjem.

 

vakcina - fb -twitter
Povezali smo mnoge naše resurse da idu u realnom vremenu (istog momenta po objavi) na druge mreže kako bi pokrili najširu moguću populaciju

 

Screenshot_12
Zašto stotine administratora kada tehničke stvari mogu da idu automatski uz pomoć ugrađenih aplikacija, malo web programiranja, veštine i znanja? Poznavanje informacionih tehnologija nije loša stvar … iskoristimo ih da rade za nas.

 

Google+
Google+

 

Google-Verification
Google Verification

 

Za-Slobodu-Izbora---4.-mesto-prva-strana-Google-od-822.000-rezultata-pretrage
Za Slobodu Izbora – 4. mesto prva strana Google od 822.000 rezultata pretrage – potrebno vreme ne duže od 48 sati …

 

Za-Slobodu-Izbora---3.-mesto-prva-strana-Google.com-od-585
Za Slobodu Izbora – 3. mesto prva strana Google-a od 585.000 rezultata pretrage – potrebno vreme ne duže od 48 sati …

 

Za-Slobodu-Izbora---2.-mesto-prva-strana-Google-od-589.000-rezultata-pretrage---takodje-i-3.-4.-i-5
Za Slobodu Izbora – 2. mesto prva strana Google od 589.000 rezultata pretrage – takodje i 3. 4. i 5. mesto PRVE STRANE GOOGLE-a dakle 40% PRVE STRANE Google-a!

 

Facebook-Developer-Centar
Facebook Developer Centar

 

 

 

 

15-miliona-sajtova---POWERFUL-ADVANCED-SEO---23.05.2016---VAKCINAINFO
Prijatelji sajta koji su se odmah vezali za nas 😀 Naravno imamo ih mnogo, mnogo više. Najveće bogatstvo su pravi prijatelji!

 

Site-Maps
Site Maps VakcinaINFO.org

Website Vakcina INFO Org – www.VakcinaInfoOrg je projekat udruženja “Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju” – Inicijativa NoVa koji ima za cilj informisanje javnosti u Srbiji, regionu i svetu o celovitoj istini o vakcinama, kao i o aktivnostima udruženja koje okuplja roditelje i građane jednoglasne u zahtevu da se vakcinacija dece u Republici Srbiji, u regionu i svetu zakonski uspostavi kao neobavezna.

NE PROPUSTITE: 

TRIBINA U NOVOM SADU 26. maj 2016 – (NE)OPRAVDANOST PRISILNE VAKCINACIJE, MEDICINSKO-ETIČKI, PRAVNO-POLITIČKI ASPEKTI

 

PRVA VELIKA REGIONALNA KONFERENCIJA U BEOGRADU 27. maj 2016 – “(NE)OPRAVDANOST PRISILNE VAKCINACIJE, MEDICINSKO-ETIČKI, PRAVNO-POLITIČKI ASPEKTI”

 

PS

Jedan od najvećih digitalnih stratega u svetu, poštovani Lazar Džamić, bio je potpuno neprimećen u Beogradu i zemlji Srbiji … sve dok nije otišao u London i uradio brendiranje nekih hipermarketa, još nekih kompanija i Jaguara gde su ga zapazili iz Google-a i dobio je životnu ponudu kao iz filmova koja se ne odbija a to je da bude Šef Evropske Centrale Google-a zadužen za brendiranje celog Google-a. Naravno da mu sada na raspolaganju stoje čitavi timovi web devolpera i web designera. Pročitati: Beograđanin – šef u evropskoj centrali „Google-a”.

Pojavio se, potpunom koincidencijom, 10 puta jači Digitalni Strateg sa daleko više egzaktnih rezultata,  brojnim egzaktnim pokazateljima i gle slučajnosti opet iz Beograda.  Trebamo li čekati još 15 godina ili će društvo po cenu svoje ogromne štete ispustiti i živote još nerođenih generacija? A ceo region može da se pokrene u dobrom pravcu i stvori društvo po meri čoveka.


To je kako se mi sa Balkana ophodimo jedni prema drugima … gazimo ih dok ne crknu od gladi, pljujemo, nipodištavamo, ismejavamo i uništavamo. To je tako na Balkanu i zato je Tesla, ali ne samo on, pobegao glavom bez obzira sa ovih nesretnih prostora, a oni su nesretni jer su ljudi takvi. To, postavi goreg od sebe da te nikada ne bi ugrozio u tvom poslu, nas je sve u kompletu i dovelo u sve ove probleme u kojima se sada nalazimo. Ne mora takav običaj i mentalitet nikada da se promeni ali smatramo da je ovo možda poslednji trenutak i zadnje vreme. Ovo nam je svima nama možda poslednja šansa …

Related posts

Istraživanje: PREKO 90% ZA NEOBAVEZNU VAKCINACIJU!

Za Slobodu Izbora

ZAHTEV predsedničkim kandidatima – njihovi odgovori uoči „Izbora 2017.“

Dragana Baša

Zahtev predsedničkim kandidatima, uoči „Izbora 2017.“

Za Slobodu Izbora