Dešavanja

Novi YouTube kanal Vakcine INFO – idemo na sam vrh jer INFORMACIJE VAPE DA BUDU SLOBODNE!

Novi YouTube kanal Vakcine INFO – idemo na sam vrh jer INFORMACIJE VAPE DA BUDU SLOBODNE!
 
Youtube kanal Vakcine INFO novi je projekat udruženja “Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju” i ima za cilj informisanje javnosti u Srbiji, regionu, Evropi i širom sveta, o celovitoj istini o vakcinama, kao i o aktivnostima udruženja koje okuplja roditelje i građane jednoglasne u zahtevu da se vakcinacija dece u Republici Srbiji kao i svim zemljama sveta zakonski uspostavi kao neobavezna.
 
Kako se radi o našem zdravlju i zdravlju naših najmilijih, smatramo da imamo ne samo pravo nego i obavezu i odgovornost da ih zaštitimo i učinimo ono što je najbolje za njih.
 
Mnogo je dece i roditelja koji se bore sa posledicama vakcinacije, o čemu se u javnosti malo ili uopšte ne govori. Internet je, za sada, jedini kanal da se čuje i njihov glas.
 
Ovaj kanal služi tome da na jednom mestu ponudi malo poznate informacije o neopravdanosti zakonski obavezne vakcinacije dece.
 
U gornjem desnom uglu našeg YouTube kanala postavljeni su linkovi ka svim našim resursima na kojima možete da pratite i svakodnevno budete obavešteni o svim aktivnostima udruženja, planiranim i predstojećim akcijama, preporukama, uputama kao i to da budete uvek upoznati sa najnovijim dešavanjima uz priloge koje zasigurno nećete naći na mainstream elektronskim i štampanim medijima.
 
Na kanalu se radi vrlo snažna optimizacija potpuno nove tehnologije za tražilice prilagođena platformi YouTube-a, dakle jednoj od najmoćnijih od više od 100 Google platformi.
 
Imamo nameru da osvojimo sam vrh YouTube-a u bilo kojoj konkurenciji (pa čak i u konkurenciji od više od 500 miliona rezultata pretrage) unapred predefinisanog pojma, reči, ključne fraze, izraza. I to važi za sve postojeće svetske pretraživače bez izuzetka.
 
Ukoliko ste voljni da pomognete rad Udruženja donacijom bilo koje vrste i na bilo koji način to možete učiniti i putem PayPal-a ili bilo koje postojeće platne kartice jednostavnim pristupom OVDE.
Hvala!
 
Zašto donacije?

1. Zato što je udruženje “Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju” jedina organizacija roditelja u Srbiji postavila pred sebe cilj da izbori zakonsko pravo građana na dobrovoljan i informisan pristanak u okviru preporučene vakcinacije.

2. Jer smo do sada već realizovali niz aktivnosti u tom cilju sa izuzetno skromnim budžetom. Isključivo uz pomoć ličnih sredstava organizovali smo protestne skupove, konferencije, štampanje info materijala, pokrivali prateće i tekuće troškove neophodne za rad i opstanak Udruženja.

3. Zato što želimo da ostvarimo još brže cilj oko koga smo se okupili.

4. Jer hoćemo da ostanemo potpuno nezavisna organizacija roditelja čiji je rad posvećen isključivo deci i njihovoj izvesnijoj budućnosti u Srbiji.

5. Zato što imamo nameru da okupimo snažan i efikasan tim pravnika koji će izgurati ovu priču do kraja.

6. Zato što je daleko produktivnije ako se borimo i podelimo teret obaveza zajedno.

7. Zato što znamo gde smo krenuli i da ćemo tamo i stići, znamo sa kime imamo posla i ko stoji pred nama i sa kakvom silom. Zato što nema drugog načina i boljeg trenutka od ovog da se udruženi izborimo za naša roditeljska prava!

Vakcine-INFO-YouTube-Inicijativa-Nova_Global-Media-Planet_2016_2
*
*
*
STATISTIKA I ZANIMLJIVOSTI
*
*
*
  • 12 MILIONA SAJTOVA JE VEĆ IZA NAS 
  • ULAZIMO UBRZANO U PRVIH 4.000 (trenutno dok ovo pišemo 4.350 mesto, od sinoć gotovo 1.000 mesta bolji plasman)
  • VREME TRAJANJA POSETA NA SAJTU VAKCININFO.ORG SADA IZNOSI GOTOVO 28 SATI DNEVNO! DAKLE ČAK 13 PUTA VIŠE NEGO PROSEČNO DNEVNO TRAJANJE POSETA VEĆINE SAJTOVA SRBIJE, ZEMALJA OKRUŽENJA, EVROPE PA I SVETA; ČAK I MEDIJA SA RADIO I TV PROGRAMIMA. 

 

Jedna slika govori više od hiljadu reči. Slike nećemo štedeti ali ćemo reči uštedeti za sada.

vakcina-info-org-1

***
***
***

vakcina-info-org-2---14.06.2016

***
***
***
vakcina-info-org-3---14.06.2016
***
***
***

vakcina-info-org-4---14.06.2016vakcina-info-org-5---14.06.2016vakcina-info-org-6---14.06.2016vakcina-info-org-7---14.06vakcina-info-org-8---14.06.2016

Statistics-for-vakcinainfo
Statistics-for-vakcinainfo.org-2---15.06
KLJUČNE REČI – KEYWORDS
(navešće se samo 2 primera)

 

Predefinisana ključna reč: Srećko Sladoljev 
Srećko Sladoljev 1. strana Google- a
8. mesto prve strane Google-a od 7.780 rezultata

Proteklo vreme za pozicioniranje – 17 časova

Srećko Sladoljev 1. strana 8. mesto prve strane Google-a od 7.780 rezultata

 

Predefinisana ključna reč: Srećko Sladoljev 
Srećko Sladoljev 1. strana Google- a
3. mesto prve strane Google-a od 8.030 rezultata

Proteklo vreme za pozicioniranje – 24 časa

VAKCINAINFO.ORG - Ključna reč Srećko Sladoljev - PRVA STRANA Google-a, 3. mesto od 8.030 rezultata pretrage za samo 48 sati

 

Predefinisana ključna reč: Srećko Sladoljev 
Srećko Sladoljev 1. strana Google- a
2. mesto prve strane Google-a od 2.180 rezultata 
Proteklo vreme za pozicioniranje – 36 časa
VAKCINAINFO.ORG - Ključna reč Srecko Sladoljev - PRVA STRANA Google-a, 2. mesto od 2.180 rezultata pretrage za samo 48 sati
Predefinisana ključna reč: dr Jovana Stojković
dr Jovana Stojković 1. strana Google- a
9. mesto prve strane Google-a od 98.000 rezultata 
Proteklo vreme za pozicioniranje – 17 časova
dr Jovana Stojković - 1. strana Google-a 9. mesto na 1. strani od 98.000 rezultata
Predefinisana ključna reč: dr Jovana Stojković
dr Jovana Stojković 1. strana Google- a
6. i 7. mesto prve strane Google-a od 98.000 rezultata -20% prve strane, 1 petina prve strane Google-a
Proteklo vreme za pozicioniranje – 24 časa
dr Jovana Stojković - 1. strana Google-a 6. i 7. mesto na 1. strani od 98.000 rezultata - 20% prve strane ili 1 petina
 …
Kreirani vrlo operativni i vrlo funkcionalni Resursi preko kojih možete da pratite rad Udruženja 24 časa 365 dana u godini – odziv manji od 5 minuta jer sve poruke i upite dobijamo u realnom vremenu sa bilo koje korišćene platforme:
***
***
***
***
***
***

YouTube Channel:

 Vakcine Info

***
***
***

Izdvajamo: Poslušajte ovaj kratki ali vrlo inspirativan i srčan govor naše eminentne, vrlo hrabre i odvažne doktorke medicine dr Jovane Stojković, osvedočenog i beskompromisnog borca za pravdu i sve ono što ljude čini ljudima a vrline vrlinama, sa protesta građana za neobaveznu vakcinaciju: ZA SLOBODU IZBORA! Vredi svaku reč …

https://youtu.be/nOjOGwegsxo

***
***
***

Srodni članci: Vakcina Info Org: 10 miliona sajtova je već iza nas!

Sajt Vakcina Info Orgvakcinainfo.org je u nezamislivo kratkom roku prestigao tačno 10.758.549 web sajtova na svetu i napreduje i dalje ka samom vrhu! Sve to možete ispratiti na ovde priloženim grafikonima ali i proverom na Globalnoj ALEXA Traffic ranks listi.

Takođe, po tačno definisanim ključnim rečima, izrazima i frazama (keywords) dosežemo sam vrh svetskog Google-a čak i u konkurenciji od preko 822.000 rezultata pretrage. Sve to za samo nekoliko dana primene usavršene metode SEO (Search Engine Optimization) optimizacije sa kojom svet još nije upoznat a mi smo u mogućnosti da je primenimo u njenoj punoj snazi. New Advanced Powerful SEO – Search Engine Optimization – NEW Worldwide Project from Serbian & Croatian Developers.

Više sa detaljima možete pogledati: OVDE

Related posts

PRESUDA STRAZBURA O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI – STRUČNA UPOREDNA ANALIZA ZAKONA SRBIJE I ČEŠKE

Inicijativa NoVa

TRIBINA U NOVOM SADU 26. maj 2016 – (NE)OPRAVDANOST PRISILNE VAKCINACIJE, MEDICINSKO-ETIČKI, PRAVNO-POLITIČKI ASPEKTI

Inicijativa NoVa

PROTEST – STOP PRISILNOJ VAKCINACIJI DECE U SRBIJI! ZA SLOBODU IZBORA I INFORMISAN PRISTANAK!

Dragana Baša