Imunolog dr. Srećko Sladoljev: “Od pet u pet doza u sedamdesetima, napredujemo do današnjih 14 u 69 doza!”

  • 0

Imunolog dr. Srećko Sladoljev: “Od pet u pet doza u sedamdesetima, napredujemo do današnjih 14 u 69 doza!”

Imunolog dr. Srećko Sladoljev: “Od pet u pet doza u sedamdesetima, napredujemo do današnjih 14 u 69 doza!”

Podrška prvoj velikoj regionalnoj konferenciji u Beogradu

Imunolog dr Srećko Sladoljev:

“Ova objava podrška je ljudima koji su se usprotivili zdravstvenoj kugi 20. stoljeća – sljepačkoj prevenciji prenosivih bolesti cjepivima u igli!

Godina je 1950. Kazneno-popravni dom Stara Gradiška. U njemu čami na dvadeset godina utamničeni moj dida Slavko. Obolio je od tuberkuloze. Ružna vremena. Obitelji je oduzeta sva imovina. Nestašica, glad, bolesti. Za narodne neprijatelje nema posla. Nema lijekova. Nema ni cjepiva. U moru lošeg, za dida sjajna vijest. Na cenzuriranoj dopisnici javljaju mu da njegova unučica, moja sestrična, nije ozbiljno bolesna – Vesna ima „SAMO rubeolu“!

Godina je 2016. Odavno nema dide. Nema ni popravnih domova za one koji misle svojom glavom, a na djecu vreba neka druga rubeola, ne ona s dopisnice. Ali ima lijeka. Ima cjepiva. Ima na pretek. Napredujemo. Od pet u pet doza u sedamdesetima, napredujemo do današnjih 14 u 69 doza. Osvajamo Svemir, već smo prošetali Mjesecom. Kažu da uživamo u slobodnom društvu, da smo svjedoci procvata demokracije. Tako kažu. Ali meni se ne čini da smo svijet učinili boljim. Razjedinjuje nas sve nevažno. Ipak, ima nešto što nas ujedinjuje. Djeca! Briga za djecu. A ta je jedinstvena i kod crnih i bijelih, onih koji ispovijedaju kršćanstvo ili islam, na prosvjedima nitko ne maše nacionalnim bojama. Jer djeca su naša vjera, naša nada, zalog čovječanstva da ćemo kao ljudi uspjeti.

Cijeli profesionalni radio sam na cjepivima i cijepljenju. Ispočetka vezano iz razvoj hibridomske tehnologije, kasnije u proizvodnji antiseruma za potrebe komercijalnih imunodijagnostika. Povjeren mi je projekt razvoja cijepnih pojačivača kako bi u velikim životinjama provocirali visoke koncentracije obrambenih protutijela iz komercijalnih razloga. O posljedicama nismo vodili računa, samo o zaradi. Životinje nisu bile u dobrom stanju. Udruge za zaštitu životinja su prosvjedovale. O cjepivima u igli nešto znam.

Pozvan sam sudjelovati na sutrašnjoj konferenciji. Nisam se mogao odazvati iz zdravstvenih razloga. Ispričao sam se. Ali tu su drugi, bolji od mene. Proces razotkrivanja najžilave zdravstvene dogme u povijesti medicine nitko više ne može zaustaviti. Dr Srećko Sladoljev

https://www.facebook.com/VakcineINFO/posts/907281646048050 “

Imunolog dr Srecko Sladoljev

Imunolog dr Srecko Sladoljev

KONFERENCIJA U BEOGRADU – PRVA REGIONALNA KONFERENCIJA
u organizaciji udruženja “Građanska inicijativa za neobaveznu…

Posted by Vakcine INFO on Saturday, 21 May 2016

Imunolog-dr-Srecko-Sladoljev-Vakcine-INFO-konferencija-Beograd-Inicijativa-NoVa

Podrška čuvenog imunologa dr Srećka Sladoljeva za Vakcine INFO konferencija Beograd – Inicijativa NoVa

 

Baner-za-slobodu-izbora-5x1,4m

Preporuka:

Dr. Srećko Sladoljev: Dio cijepljenih će oboljeti od opasnih autoimunih bolesti!

 

Komentari

Komentari


Leave a Reply

Odaberite vaš jezik

    Translate from:

    Translate to:

Ukucajte ovde šta želite da pronađete

Pratite nas i na:

Pratite nas i na sledećim našim resursima:

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On GooglePlusVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinCheck Our Feed